21.8.14

one handed life.

voi elämä tätä turhautumisen määrää. en pysty tekemään mitään tän käden kanssa, ei sillä en kyllä myöskään pystyis koska mun etusormi ei ylety peukalolle. tää on tosi turhauttavaa vaan venaa et joku tulee kotiin tekee mulle ruokaa ja auttaa tavallisissa askareissa. blaaaah. monettako päivää tässä nyt mennään? kolmatta vai neljättä? ja viel olis yli neljä viikkoa jäljellä. huhhuh. älkää ikinä murtako peukaloa!

naureskelin just tossa sitä faktaa et ens maanantaina pitäis mennä kouluun. ensinnäkin en pysty/saa ajaa autoa, joten joudun nielemään kunniani ja alkaa kulkemaan bussilla. kauheeta! (no ei ole, mutta itselleni se tulee olemaan kulttuurishokki, koska olen aina tottunut kulkemaan omalla autolla.) ei tosiaan auta itkeä. toisekseen mitä kouluun tulee, meille tulee kurssi 3D grafiikasta. joo-o, läheppä tekemään jotai 3D juttuja vasemmalla kädellä! mietin just et mun on kai pakko pyytää opettajalta armoa :D tulee olemaan aika mielenkiintoinen startti tätä syksynä. 

mitä treeneihin tulee, suunnittelin tossa itsekseni että en nyt pariin viikkoon tee mitään ja annan ton peukalon alottaa luutumisen. heti kun se on alkanut luutua niin sillä uskaltaakin tehä jotain mm. kirjottaa. siinä samalla ajattelin alottaa treenit, mutta tosin vain jalkojen osalta tehden liikkeitä laitteissa joissa ei tarvitse käyttää käsiä. eikä tarvii pelätä, että sormi muljahtaa väärään asentoon enää siinä vaiheessa. siitä sitten pikkuhiljaa eteenpäin. käden kuntoutuksen alotan heti kunhan vaan saan lääkäriltä luvan sekä pääsen eroon kipsistä. uskon että voimat palaa nopeasti ja että lopputuloksesta tulee ihan hyvä :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti