23.10.14

not as I planned.

joo no, kaikki ei ole mennyt ihan niinkuin alunperin olin suunnitellu. lähetäänkö vaikka ensimmäiseks siitä liikkeelle, että tuo mun peukalo ei lähtenytkään parantumaan niin kuin alunperin toivottiin. eihän se ollut lähtenyt luutumaan kipsissä ollenkaan. otettiin kipsi pois jonka jälkeen se toki meni huonoon asentoon. siitä sitten kolme viikkoa tuen kanssa toivoen että lähtis luutumaan ettei tarvis mennä sen kanssa leikkaukseen. muuten mulle on ihan sama kuinka vinossa se on jos a. pystyn tekee sillä kaiken tarpeellisen ja b. jos mitenkään pystyn välttämään sen että sinne tungetaan mitään ylimäärästä. no mutta joo, nyt ollaan menty sen verran eteenpäin että olen päässy jo fyssarille. peukalon keskimmäinen nivel ei ole jostain syystä lähtenyt kunnolla liikkumaan mikä rajottaa tekemistä entistä enemmän.

kaikki varmaan ymmärtää minkä takia täällä on ollut vähän hiljaista. kun mikään ei ole pysynyt kädessä, enkä ole pystynyt tekemään oikein mitään kunnolla. ärsyttää kun missasin hienon ruskan. ei auta itkeä, eipä tuolle oikein mitään voi. tänään olis tarkotus uskaltautua takasin salille noin 10 viikon tauon jälkeen. voin sanoa että vähän jännittää, koska joudun soveltamaan aika paljon varsinkin yläkropan liikkeitä. ei ole helppoa kun on peukalo kirjaimellisesti keskellä kämmentä. työntöliikkeet voi olla niitä hankalimpia. no jää nähtäväks. olen kuitenkin niin innoissani vaikka samaanaikaan pelottaa niin perkeleesti. tilasin nostokoukutkin itselleni, ne vaan osottautu vähän huonoiks, koska ranneside painaa suoraan murtumaan, sekä peukalo ei taivu muoden sormien rinnalle. näillä on nyt vaan mentävä.

on kyllä ollut rankin syksy aikoihin. kiitos käteni. en ole päässyt treenaamaan, jonka seurauksena ei ole ruoka maistunut samalla tavalla kuin ennen, tästä taas seurannut selvää alakuloisuutta sekä fyysisiä kipuja. tää pelkkä oleminen on saanut mun selän niin lukkoon etten muista sen ikinä olleen yhtä kipeä, ei ole koskaan treenikaudella oireillut samalla tavalla. nyt todella toivon että alkaa se ylämäki.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti